Unealta pentru generarea cu usurinta a Meta Tag-urilor

Unelte SEO Gratuite

Generator de Meta Tag-uri

Titlu Site
Descriere site
Cuvinte cheie site (Separate prin virgula)
Permite robotilor sa indexeze site-ul?
Permite robotilor sa urmeze toate link-urile?
Ce tip de continut va afisa site-ul?
Care este limba principala a site-ului?

(Meta Tag-uri optionale)

Motoarele de cautare ar trebui sa revizuiasca aceasta pagina dupa     zile.


Autor:


Verificare imagini

CAPTCHA


Despre Generator de Meta Tag-uri

Generator automat de Meta Tag-uri 

Genereaza cu usurinta Meta Tag-uri fiabile si usor de cautat cu acest instrument online gratuit. Meta tag-urile sunt tag-uri ascunse in HTML care ajuta site-ul vostru sa fie indexate corespunzator. Acest instrument va ajuta sa generati automat si rapid tagurile meta pentru titlu, descriere, cuvinte cheie, robots.txt si altele. 

Generatorul online de meta tag-uri oferit de Wedis este unul din cele mai bune unelte SEO de acest gen deoarece are o interfata usor de folosit si permite gererarea meta tag-urilor printr-un singur click. Chiar daca nu aveti cunostionte SEO, cu aceasta unealta puteti crea cu usurinta tag-urile meta necesare oricarui site. 
Primul pas este de a crea un Meta titlu pentru site ( meta titlu care este afisat atat in partea superioara a browserului cat si in cautarile google) acesta trebuie sa aiba mai putin de 70 de caractere ( desi spatiul in listarile google este calculat in pixeli si nu caractere - aceasta unealta aproximeaza destul de bine lungimea optima a textului)
Meta descrierea va contine o scurta descriere a paginii. Google de obicei ia portiuni de descriere dinamic din continutul site-ului pentru descriere insa descrierea data in meta descriere este importanta pentru alte motoare de cautare sau pentru cazurile in care aveti destul de putin text pe pagina.
Meta cuvinte cheie - introducerea acestora este o practica care a devenit depasita in ceea ce priveste optimizarea Google insa se foloseste inca pentru alte motoare de cautare.
Robots.txt indica preferintele voastre de indexare si crawl.
Apoi tipul de continut si limba folosita pe site. 

Meta Tag-urile sunt un pas foarte important in optimizarea unui site si unealta oferita de noi va ajuta sa le creati chiar fara a avea cunostinte de programare.


Unelte SEO Gratuite

Inregistreaza-te pe site pentru a avea acces gratuit la peste 50 de unelte SEO care te vor ajuta sa iti testezi si optimizezi site-ul.

Inregistreaza-te si Testeaza-ti Site-ul


Optimizare Viteza Site

Mareste Viteza Acum